NIEUW: Vanuit Hawaii nu in Nederland! XPT

6 oktober 2019
ONE80Fit
NIEUW: Vanuit Hawaii nu in Nederland!

Op zondag 3 november vindt er weer een XPT life workshop plaats in Nederland.

De workshop zal deels plaatsvinden bij ONE80fit en deels bij zwembad de Kulk in Vlaardingen.

Leer één van de krachtigste methoden op het gebied van fitness, gezondheid en prestaties en hoe je ze kunt integreren in je eigen training en levensstijl. Word lid van de fitnessgemeenschap van XPT en leer ademhalings-, bewegings- en hersteltechnieken onder leiding van XPT Certified Performance Coaches bij ONE80fit.

XPT-workshops duren meestal 3-4 uur en bestaan uit drie onderdelen:

* Breath…. Door je bewust te worden van de ademhaling en de ademhaling te optimaliseren kun je veel processen in je lichaam beïnvloeden waardoor je gezonder en sterker wordt en meer rust kunt ervaren.
* Move…. je krijg een workout in ondiep water met gewichten waar je aangeleerde ademhalingstechnieken toepast, grenzen verlegd en leert hoe je je mindset kunt beïnvloeden d.m.v. ademhalingsoefeningen.
* Recover…. hier komt alles samen en pas je toe wat je geleerd hebt in de andere onderdelen. D.m.v. de juiste mindset en ademhaling ga je onder begeleiding van een XPT coach in een ijsbad.

Tijdens de workshop leer je o.a.:

* De wetenschap achter de ademhalingsoefeningen en koude training
* De fysiologie van de gasstofwisseling in ons lichaam
* Je leert je grenzen te verleggen en je mindset te beïnvloeden waardoor je veel meer uit je workout kunt halen
* Je leert hoe je sneller kunt herstellen en je hartslag beïnvloeden d.m.v. de ademhalingstechnieken
* Je krijgt les in een kleine groep waardoor er veel persoonlijke aandacht is
* Je ervaart de fysieke en mentale voordelen van koude training

Wil jij daar een onderdeel van uit maken? Schrijf je dan nu in.

Investering: € 199,- p.p.
Wees er snel bij want er is maar plek voor 10 deelnemers!

Wat neem je mee tijdens de workshop:

* Zwemkleding & zwembril
* Handdoek
* Badslippers
* Badjas of handdoek poncho
* Snack
* Notitie blok & pen

Aanmelden kan via info@one80fit.nl

Lees hieronder meer informatie over XPT:

XPT, Extreme Performance Training ™, is een prestatielevensstijl geworteld in de meest elementaire maar krachtige menselijke eigenschap: het aanpassingsvermogen.

Daag jezelf uit met de allernieuwste fitness door middel van ons Breathe, Move, Recover curriculum, ontworpen om groei te stimuleren in alle aspecten van menselijke prestaties door blootstelling aan een verscheidenheid aan natuurlijke elementen en omgevingen. De train, adapt en perform-aanpak van XPT stelt u in staat om de kwaliteit van uw dagelijks leven te versterken en te verbeteren.

Bereik een topfitness en een krachtige levensstijl door XPT’s ademen, verplaatsen, herstellen curriculum ontworpen voor alle niveaus. Behoud uw jeugdige enthousiasme en maximaliseer uw conditie door middel van XPT’s Performance Breathing®, hypothermische training met warmte en ijs, training in het zwembad met gewichten en zwemoefeningen, en trainingen op het land.

XPT-oprichters en de inspiratie achter het XPT-trainingsprogramma voor kracht en conditionering; met een culminatie van meer dan 30 jaar atletiek op hoog niveau, achtervolging van gigantische golven, professioneel volleybal en het verkennen van menselijke mogelijkheden, zetten Laird Hamilton en Gabby Reece de toon in een onbeperkt leven.

www.xptlife.com